Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Lacika

img_7172.jpg

Sziasztok!


 Bancsi László vagyok és immáron 2.éve képviselhetem a   Custom Blues Band csapatát dobosként.
 A zk.hoz való csatlakozásomat  egy régi   barátságnak,Gepinek  köszönhetem de erre visszatérek!
 Magamról néhány szó:
 A dobolás 9 éves korom óta érdekel.
 Kezdetben otthon egy piros műbőr fotelen kezdtem 2 db. főzőkanál segítségével,különféle együttesek számaira. Akkoriban  a "Bros" a "Depeche Mode" majd később "Queen" együttesek voltak nagy hatással rám, illetve ami motivációt adott.
Később a középiskolában ahol volt színpad és gyakoroltak amatőr zenészek,végleg szerelmes lettem a dobokba és eldöntöttem,hogy ebbe bele kell,hogy fogjak!

 

Néhány év elteltével megvásároltam első dobomat egy Amati szerkót, azutàn követte elektromos szett majd ismét az akusztikus dobhoz tértem vissza. Volt 2-szer millenium dobom és most jelenleg Sonor dobom van.

Zenei pályafutásom:
Elsőként a "Nomád" zenekarhoz csatlakoztam és itt ismerhettem meg Gepit akivel már akkoriban barátok lettünk. Rengeteg zenei tanáccsal látott el és sokat tanultam Tőle!
Barátságunk azóta is töretlen!
Néhány év elteltével beléptem  a Pull-Over zk.ba ahol hárman voltunk összesen és volt néhány fellépésünk is,köztük Szlovákiában is nagy színpadon. 
Újabb szünet és beléptem  a Műkedvelők Rock Band zenekarba.
Műkedvelők Rock Band rengeteg tag cserét megélt illetve később új névvel működött tovább,mely a Coolriders nevet kapta meg. Itt kétszeri megszakítással de majd 7 évet játszottam és ezzel együtt barátságra is szert tehettem mely örök emlékeket hagyott bennem. Rengeteg fellépésünk volt.
A zenekarból kiléptem,mert kamionozni kezdtem,és a próbákat és a fellépéseket is keresztül húzta volna...
Eltelt egy kis idő és csak nem bírtam zenekar nélkül!

Tomival időközönként beszéltünk és mivel átszervezés volt a C.B.B.-ben így megkérdezte nincs e kedvem  Náluk  játszani,vagyis a Custom Blues Bandbe és én természetesen azonnal igent mondtam! Azóta is töretlenül Gepivel és Bojtival toljuk rockot és a bluest! Úgy gondolom,hogy egy új dimenzió egy valami új nyílt meg,melyet a hármunk kreativítása idézett elő!


Egyik kedvenc idézetem:

"tartós örömet, csak önmagadban és munkásságodban lelhetsz"

 

Találkozzunk a koncerten!!!